Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Μητέρα ετών… 14 και γιαγιά… ετών 30!

Ένας άνεργος παππούς ετών… 29, μια μητέρα ετών… 14 και το αγόρι της, ετών 15, είναι κάποια από τα μέλη μιας Βρετανικής οικογένειας η οποία, αναντίρρητα, αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση!
Ο 29χρονος Σεμ Ντέιβις και η 30χρονη κοπέλα του Κέλι Τζόν από τη Βρετανία «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» αφού πριν λίγες εβδομάδες η μόλις δεκατεσσάρων ετών κόρη τους έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι!
Ταυτόχρονα, οι δυό τους αποτελούν το πιο νεαρό ζευγάρι που απέκτησε εγγονάκι στη Βρετανία!
Perierga.gr - Μητέρα ετών... 14 και γιαγιά... ετών 30!
«Είμαι πολύ περήφανη για την Τία» δήλωσε η 30χρονη γιαγιά στη βρετανική mailonline, η οποία δεν κρύβει ότι εξεπλάγη όταν έμαθε πως η μικρή της κόρη ήταν έγκυος. «Μετά από ώριμη σκέψη συνειδητοποίησα πως η Τία θα γίνει καταπληκτική μαμά».
H εγκυμοσύνη της νεαρής μητέρας, η οποία όταν «μεγαλώσει» θέλει να γίνει κομμώτρια, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη με αρκετά επικίνδυνες επιπλοκές. Εν τέλη όμως κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
Ο 15χρονος πατέρας, από την πλευρά του, φαίνεται πως από δω και πέρα θα έχει αρκετές ευθύνες αναλογικά με την ηλικία του.
Όσο για τον 29χρονο παππού της υπόθεσης, τον οποίο μάλιστα οι νοσοκόμες στο μαιευτήριο θεώρησαν για μπαμπά του νεογέννητου, (λογικότατο!), δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη νεοσύστατη οικογένεια σε ό,τι χρειαστεί.
Perierga.gr - Μητέρα ετών... 14 και γιαγιά... ετών 30!
Perierga.gr - Μητέρα ετών... 14 και γιαγιά... ετών 30! 

πηγή: perierga.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More