Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Στο νοσοκομείο λόγω δηλητηρίασης ο Robbie Williams

Ξινή του βγήκε η Δανία του Robbie Williams, καθώς ο τραγουδιστής πήγε για συναυλία και κατέληξε... στο νοσοκομείο με σοβαρή τροφική δηλητηρίαση!

Οι Take That επρόκειτο να τραγουδήσουν στην Κοπεγχάγη, όμως, τα τρεχάματα του Robbie τους έκαναν να το ξανασκεφτούν και να ακυρώσουν την συναυλία την τελευταία στιγμή.
«Λυπούμαστε... Βρεθήκαμε σε δίλημμα: να ακυρώσουμε τη συναυλία ή να συνεχίσουμε χωρίς τον Robbie; Και επειδή το όλο νόημα των συναυλιών είναι η επανένωση των πέντε μας, θεωρήσαμε σωστό να μην προχωρήσουμε μόνοι», ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δηλητηρίαση προέκυψε από τρόφιμο που έφαγε ο Robbie νωρίτερα την ίδια μέρα, ενώ οι γιατροί διέγνωσαν πως δεν ήταν σε θέση να δώσει συναυλία το Σάββατο και του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Οι θαυμαστές των Take That, που περίμεναν πως και πώς να τους μετά την επανένωσή τους, απογοητεύτηκαν...

Όσο για τον Robbie; «Ανέβασε» στο Ίντερνετ φωτογραφία του από το κρεβάτι του πόνου και έγραψε: «σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Δεν είμαι ακόμη απολύτως καλά, αλλά νιώθω κάπως καλύτερα. Συγνώμη που σας απογοήτευσα. Λυπάμαι πολύ. Εδώ είμαι εγώ με τα σωληνάκια μου»!
www.star.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More