Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORCINI ,ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ

 

Συνοδευτική φωτογραφία της συνταγής Λιγκουίνι με μανιτάρια porcini, ανθότυρο & μένταΥλικά για 4 άτομα:
  • 500 gr. λιγκουίνι
  • 30 gr. αποξηραμένα μανιτάρια porcini
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Λευκό κρασί
  • 250 gr. ανθότυρο Κρήτης ή μανούρι
  • Φρέσκα φύλλα μέντας
  • Λάδι, αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση:

Βράζουμε τα λιγκουίνι σε 5 lt νερό (αλατίζουμε το νερό αφού έχει πάρει βράση και έπειτα ρίχνουμε την pasta). Μαλακώνουμε τα porcini σε μισό φλιτζάνι νερό. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι, προσθέτουμε τα μαλακωμένα μανιτάρια, μόλις στεγνώσουν λίγο τα σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τα λιγκουίνι, προσθέτουμε το ανθότυρο κομμένο σε κύβους και τη ψιλοκομμένη μέντα. Σερβίρουμε.                                                                                                                       yeskid.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More