Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Jennifer Lopez – William Levy: Έχουν δεσμό;

Έχει ή όχι τελικά δεσμό με τον κούκλο –  γνωστό και ως Brad Pitt  της Κούβας – που συμμετείχε στο βίντεο «I’m Into You»;
Οι φήμες οργιάζουν, όμως η Jennifer Lopez  κρατά το στόμα της κλειστό, ενώ ο Κουβανός Brad Pitt  και  κατα… κόσμο  William Levy, το ανοίγει για να διαψεύσει κάθε σχέση του με τη σέξι pop star.
Ίσως το 30χρονο μοντέλο και ηθοποιός να μη θέλει άλλους μπελάδες στο κεφάλι του,  καθώς όπως έγινε γνωστό, μια θαυμάστριά του, του έκανε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι την εξαπάτησε για να… κάνει σεξ μαζί του.
Βέβαια, οι δικαστικές περιπέτειες του William Levy είναι πιθανό να οφείλονται στην καυτή εμφάνισή του στο βίντεο κλιπ  της Jennifer Lopez, όπου εμφανίστηκε γυμνός από τη μέση και πάνω,  τρελαίνοντας  τις θαυμάστριές του, μια από τις οποίες τώρα τον τραβολογάει στα δικαστήρια.
Το επίμαχο βίντεο κλιπ που προκάλεσε το όργιο φημών για το δεσμό μεταξύ της Jennifer Lopez  και του 30χρονου Κουβανού, γυρίστηκε στο Μεξικό τον Απρίλιο.
Η 41χρονη σταρ – που τώρα έχει αποκτήσει και την ιδιότητα του κριτή στο American Idol – τριβόνταν πάνω στο Levy κατά τις αισθησιακές σκηνές που κινηματογραφήθηκαν στο Turtle Beach.
Τι συνέβη μετά το βίντεο; Κατ’ αρχήν ο Levy χώρισε,  μετά από 8 χρόνια γάμου, από τη σύζυγό του Elizabeth Gutierrez, ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ενώ λίγο αργότερα και η Jennifer  ανακοίνωσε το χωρισμό της από το σύζυγό της Marc Anthony.
Μήπως χρειάζονται κι άλλα για να πειστούμε ότι κάτι… τρέχει με την εκρηκτική J-Lo και τον Κουβανό Brad Pitt;
Πηγή: Newsbomb

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More