Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ - ITALIAN SALAD

Δυσκολία: Μικρή


Υλικά:
  • ρόκα (1 ματσάκι)
  • κόκκινο λάχανο ή μαρούλι
  • τοματίνια
  • ρεπανάκια
  • βρασμένο καλαμπόκι (1 κούπα)
  • κρουτόν
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • λίγο αλάτι
  • λάδι, ξίδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τη ρόκα (κατά προτίμηση με το χέρι) και ίση ποσότητα περίπου κόκκινο λάχανο ή μαρούλι (ανάλογα με την αρεσκεία μας) ή και τα δύο.
  • Πλένουμε τα ρεπανάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες, χωρίς να αφαιρέσουμε το κόκκινο μέρος.
  • Ενοποιούμε τα παραπάνω υλικά και προσθέτουμε το βρασμένο καλαμπόκι και τα τοματίνια ολόκληρα.
  • Αλατίζουμε τη σαλάτα και την περιχύνουμε με λίγο λάδι και αρκετό ξίδι balsamico.
  • Τέλος, προσθέτουμε τα κρουτόν και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
www.greekcook.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More