Υλικά:
- ρόκα (1 ματσάκι)
- κόκκινο λάχανο ή μαρούλι
- τοματίνια
- ρεπανάκια
- βρασμένο καλαμπόκι (1 κούπα)
- κρουτόν
- τριμμένη παρμεζάνα
- λίγο αλάτι
- λάδι, ξίδι μπαλσάμικο
- Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τη ρόκα (κατά προτίμηση με το χέρι) και ίση ποσότητα περίπου κόκκινο λάχανο ή μαρούλι (ανάλογα με την αρεσκεία μας) ή και τα δύο.
- Πλένουμε τα ρεπανάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες, χωρίς να αφαιρέσουμε το κόκκινο μέρος.
- Ενοποιούμε τα παραπάνω υλικά και προσθέτουμε το βρασμένο καλαμπόκι και τα τοματίνια ολόκληρα.
- Αλατίζουμε τη σαλάτα και την περιχύνουμε με λίγο λάδι και αρκετό ξίδι balsamico.
- Τέλος, προσθέτουμε τα κρουτόν και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου