Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΠΙΟ HOT ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και μαζί του έφερε πιο ανάλαφρα πιο καλοκαιρινά και άρα πιο hot κουρέματα που υπόσχονται να σε μεταμορφώσουν! Ασύμμετρα καρέ, αέρινα κοντά και τρέντι αναμαλλιασμένα κουρέματα σε ανανεώνουν αυτό το καλοκαίρι αρκεί να αποφασίσεις πώς θέλεις να κόψεις τα μαλλάκια σου.
Σγουρή οπτασία: το σγουρό είναι διαχρονικό και δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στις τόσο τρέντι χαλαρές μπούκλες που στολίζουν τους γυμνούς σου ώμους! Ακόμη και αν θέλεις να δεις τα μαλλάκια σου μπούκλες και αν έχεις κοντό αγορίστικο μαλλάκι μπορείς να το λανσάρεις φέτος.
Το φουντωτό καρέ σε βάζει στην καρδιά της μόδας φέτος το καλοκαίρι!
Το φουντωτό καρέ σε βάζει στην καρδιά της μόδας φέτος το καλοκαίρι!
Το καρέ σε όλο του το μεγαλείο: το καρέ είναι ένα κούρεμα εύκολο και απλό που χαρίζει κίνηση και αέρα στα μαλλάκια σου. Πολλές celebrities θυσίασαν το μακρύ μαλλάκι τους ενόψει καλοκαιριού για να ανανεωθούν και φυσικά το καρέ ήταν από τις top προτιμήσεις τους. Μακρύ αν δεν είσαι και τόσο σίγουρη για το βήμα αυτό, κοντό αν είσαι τολμηρή και το έχεις μέσα σου και ασσύμετρο για να κάνεις το λουκ σου πιο μοντέρνο!
Αναμαλλιασμένο και καρέ: το συγκεκριμένο καρέ δεν απαιτεί να έχεις κάποιο συγκεκριμένο μήκος στο μαλλάκι σου ή να είναι συγκεκριμένα ίσιο ή σγουρό. Ακόμη πιο σούπερ είναι το καρέ στο ασύμμετρο του με σπαστά, καλοκαιρινά καισέξι μαλλάκια! Το κούρεμα αυτό έχει πολλά επίπεδα, μύτες ίσως και αφέλειες και σε βγάζει στην καρδιά της μόδας αυτό το καλοκαίρι χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.
Φουντωτό καρέ: το φουντωτό καρέ είναι ένα κούρεμα που σου εξασφαλίζιε όγκο στα μαλλιά που έχουν καρέ χτένισμα! Στο συγκεκριμένο κούρεμα το μαλλάκι σου γίνεται άφρο λουκ από το ύψος του αυτιού και κάτω και δίνει έξτρα όγκο στο λουκ σου και σου προσθέτει πόντους σεξουαλικότητας όπως το είδαμε στη Sonia Rykiel.
Το κοντό είναι απόλυτα in και σε κερδίζει φέτος το καλοκαίρι όπως και τη Σιένα Μίλερ!
Το κοντό είναι απόλυτα in και σε κερδίζει φέτος το καλοκαίρι όπως και τη Σιένα Μίλερ!
Αφέλειες η μεγάλη επιστροφή: οι αφέλειες δίνουν ένα τσαχπίνικο στιλ στα μαλλάκια σου και μπορεί ναι μεν να μας έχουν κερδίσει από την αρχή του 2011 όμως τώρα παίρνουν νέα αξία. Η φράντζα είναι πολύ αυστηρή για το καλοκαίρι που και τα κουρέματα γίνονται πιο ανάλαφρα και αέρινα, ενώ οι αφέλειες είναι ότι πρέπει αν θέλεις να δώσεις άλλο αέρα σε ένα βαρετό κουρεματάκι ενόψει καλοκαιριού.
Οι αφέλειες ταιριάζουν σε σένα άσχετα με το χρώμα των μαλλιών σου, είτε είσαι κοκκινομάλλα, είτε ξανθιά κόψε αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και θα αλλάξεις τελείως. Μπορείς στο στάιλινγκ να τις κατευθύνεις από ένα ή το άλλο πλάι για να μη θυμίζουν καθόλου φράντζα.
Τιπ: ακόμη και αν έχουν μακρύνει οι αφέλειες σου, είσαι in!
Αντρο(γινους) μαγνήτης: το androgynous λουκ στα μαλλιά σημαίνει ότι το κοντό είναι και πάλι σέξι! Το κοντό σε κερδίζει και φέτος αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις και να μην έχεις έντονα μαγουλάκια που δε θα σε κολακεύει καθόλου. Το wet λούκ σε συνδυασμό με το κοντό δίνει απίστευτο καλοκαιρινό αέρα στο κούρεμα σου και γυρίζει προς το μέρος σου όλα τα βλέμματα!

womenonly

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More