Υλικά:
- 400 gr σοκολάτα γάλακτος
- 300 gr κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
- Σοκολατένια κουφετάκια ή smarties για διακόσμηση
- Χωνάκια για παγωτό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τη ζεσταίνετε (δεν πρέπει να βράσει), ενώ κόβετε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζετε σε ένα μπολ. Μόλις η κρέμα ζεσταθεί τη ρίχνετε πάνω στη σοκολάτα και ανακατεύετε με πλαστική κουτάλα, μέχρι η σοκολάτα να λειώσει. Την αφήνετε να κρυώσει, έτσι ώστε να γίνει μια σταθερή κρέμα. Με αυτή θα γεμίσετε τα χωνάκια του παγωτού.Θα τα διακοσμήσετε με σοκολατένια κουφετάκια, πολύχρωμα smarties ή τρούφα. Τα χωνάκια θα τα διατηρήσετε εκτός ψυγείου. www.yeskid.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου