Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μόνο η πρόταση του Ολυμπιακού είναι ενεργή

Τι αποκαλύπτει ο Κάρλος Σάντσες για το μέλλον του

Εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει… άρδην ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα στην υπόθεση του Κάρλος Σάντσες, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Κολομβιανός!

«Η νέα πρόταση του Ολυμπιακού, απ' όσο γνωρίζω, είναι και η μοναδική που παραμένει ενεργή για τη Βαλενσιέν. Με ήθελε και η Ουντινέζε, αλλά αποσύρθηκε! Κάντε υπομονή λίγες μέρες ακόμα και θα μάθουμε τι θα γίνει», τόνισε ο 25χρονος!

Ο Σάντσες, λοιπόν, ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση της Βαλενσιέν να βρίσκεται την Κυριακή στη Γαλλία, προκειμένου να ληφθεί από κοινού η απόφαση για το μέλλον του.

Την ώρα που στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να υποβάλλουν νέα πρόταση, απλά, περιμένουν την απάντηση της γαλλικής ομάδας, εκείνη ετοιμάζεται να τους… προσφέρει το «τσακάλι», αφού από τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» προκύπτει ότι οι «ερυθρόλευκοι»… παίζουν -πλέον- μπάλα μόνοι τους!

«Ναι, είναι αλήθεια ότι με ειδοποίησαν από τη Βαλενσιέν να επιστρέψω στη Γαλλία. Θα είμαι εκεί την Κυριακή. Με κάλεσαν να συζητήσουμε για το μέλλον μου. Θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε από κοινού τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές», είπε αρχικά ο Σάντσες, για να απαντήσει στην ερώτηση για το αν η πρόταση των Πειραιωτών είναι η καλύτερη τα παραπάνω και να προσθέσει: «Εγώ θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν εξαρτάται από μένα»!

newsbeast

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More