Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΜΑΖΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΠΟΓΡΗΣ - ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ

  Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης  από την αρχή της σχέσης τους απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τον δυνατό έρωτά τους! Και λέμε δυνατός γιατί μην ξεχνάμε ότι η Έλλη που είναι και το γνωστό πρόσωπο της υπόθεσης (τον Γιώργο εξαιτίας της τον μάθαμε), βγήκε και μίλησε με άνεση γι'αυτή τη σχέση, δίχως ταμπού κι ας υπάρχει μία διαφορά ηλικίας...



Τα τελευταία 24ωρα, φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και 20 μέρες και την Έλλη που τραγουδούσε “Ερωτεύτηκα” πριν λίγο καιρό, να ανήκει και πάλι στον κόσμο των singles.


Κατά πόσο ισχύουν όμως όλα αυτά; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και δεν έχει έρθει κανένας χωρισμός...  Η αλήθεια είναι πως υπήρξε ένας μικρός προβληματισμός αφού οι επαγγελματικές δραστηριότητές τους και τα ωράριά τους είναι εντελώς διαφορετικά και ο Γιώργος νιώθει λίγο πιεσμένος από την άποψη της ομάδας, επειδή ακόμη δεν ξέρει που θα βρίσκεται στη νέα σεζόν, αλλά δεν έφτασαν στον χωρισμό.



Οι δυο τους μάλιστα και τις τελευταίες μέρες τις πέρασαν μαζί, κυρίως στο σπίτι της Έλλης και το καλύτερο είναι ότι κάνει σχέδια για διακοπές! Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το μέρος αλλά κάπου θα κάνουν την εξόρμησή τους τα παιδιά!

Ας ελπίσουμε μετά τα μέσα Αυγούστου που ο Γιώργος Μπόγρης θα έχει κανονίσει το θέμα της ομάδας θα φύγουν όλοι οι προβληματισμοί τους... Ο 23χρονος μπασκετμπολίστας μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα έγραψε στο twitter του:



Την ίδια στιγμή και η Έλλη Κοκκίνου μέσα από δήλωσή της στην εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" αναφέρει ότι είναι καλά και πως δεν δίνει σημασία στις φήμες.  "Αφήστε τις φήμες να λένε... Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι δυνατόν να βγαίνω και να διαψεύδω την κάθε φήμη; Εγώ λέω ότι είμαι μια χαρά και δεν δίνω σημασία στις φήμες. Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω τίποτα, είμαι καλά. Μην δίνεται σημασία στις φήμες. Γι' αυτό άλλωστε λέγονται φήμες...", είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, με τη σειρά της η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες τους είδε μαζί και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι.
Tlife

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More