Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νέα παράταση ζήτησε ο Ντιόπ


Νέα παράταση ζήτησε ο Ντιόπ


Ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του

Ο Ντιόπ πήρε νέα παράταση στην άδειά του. Ο Μανόλο Χιμένεθ του έδωσε διορία 2-3 ημέρες για να απαντήσει, αλλά στην ΑΕΚ έχουν ενεργοποιήσει ήδη το πλάνο αντικατάστασης του Σενεγαλέζου μέσου. Μπορεί να περιμένουν τις επόμενες ημέρες να έχουν νέα επικοινωνία με τον Ντιόπ, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα κάτι θα αλλάξει.

«Λέω πάντα ότι πάνω από τον ποδοσφαιριστή είναι ο άνθρωπος. Κατανοώ τον ποδοσφαιριστή που θέλει να είναι με την σύζυγό του και την οικογένειά του σε μια δύσκολα στιγμή αλλά κι εμείς πρέπει να σκεφτούμε την ΑΕΚ. Πρέπει και ο ίδιος να αποφασίσει ότι ή θα είναι εδώ ή θα είναι εκεί», ήταν κάποια από τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ μετά το παιχνίδι. Ο Ισπανός τελικά κατέληξε:

«Αν ο Ντιόπ δεν μπορεί να έρθει σε 2-3 ημέρες θα πρέπει να βρούμε άμεσα μια άλλη λύση γιατί ήδη έχουμε αργήσει. Αυτό που λέω δεν είναι τελεσίγραφο για τον Ντιόπ, είναι η λογική»…

Ποιες είναι οι λύσεις; 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη θέση με όσο το δυνατόν καλύτερη αλλά και οικονομική λύση.

Εδώ και μήνες η Ένωση είχε επαφές με τον Ιγκλέσιας, έναν παίκτη που εφόσον το αποφασίσει, μπορεί να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη και του Άλντο Ντούσερ.

Ειδικά η περίπτωση του Αργεντινού είναι αρκετά καλή για την Ένωση αλλά πρόβλημα αποτελούν οι οικονομικές απαιτήσεις του, οι οποίες θα πρέπει να κοπούν πολύ για να υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η «κίνηση».

Στην Ένωση σκέφτονται επίσης να κινηθούν οικονομικά για τον αντικαταστάτη του Ντιοπ προκειμένου να υπάρχουν ελπίδες να πραγματοποιηθεί και η απόκτηση του Μίτσελ. 

Νewsbeast

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More