Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Ένα 14-χρονο αγόρι απο την Ρωσία, σκότωσε με μια βαριοπούλα  τον πατέρα του, ενώ αυτός κοιμόταν, επειδή οι γονείς του, του απαγόρευσαν να παίζει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή εως αργά το βράδυ και του αφαίρεσαν το πληκτρολόγιο. Ο Yaroslav Melnichenko, το παιδί που διέπραξε αυτό το φρικτό έγκλημα είπε στους ανακριτές ότι δεν αισθάνεται καν τύψεις για την πατροκτονία. Επιπλέον, είπε ότι αρχικά σχεδίαζε να σκοτώσει τη μητέρα, επειδή ήταν αυτή που στέκονταν κυρίως ανάμεσα σε αυτόν και το παιχνίδι, αλλά μετά σκέφτηκε πως ο πατέρας του θα ξυπνούσε και θα τον σταματούσε, και έτσι αποφάσισε να σκοτώσει τον άνδρα.
Το σκηνικό του εγκλήματος έιχε ως εξής. Στη μέση της νύχτας το αγόρι μπήκε στο δωμάτιο των γονιών του, κάλυψε το κεφάλι του πατέρα του με μια πλαστική σακούλα για να μην πεταχτεί το αίμα παντού και χωρίς κανένα δισταγμό χτύπησε τον άτυχο άνδρα στο κέφάλι (με την βαριοπούλα) οχι μία, ούτε δύο, αλλά...έξι φορές.
Στη συνέχεια ο δολοφόνος απαίτησε πληκτρολόγιο απο την μητέρα η οποία φυσικά ήταν σε κατάσταση σοκ. Πήρε το κινητό της, κλείδωσε την πόρτα και πήγέ κατευθείαν στον υπολογιστή για να παίξει το παιχνίδι.

Οι συγγενείς περιγράφουν τον Yaroslav ως έναν μοναχικό νεαρό με σχεδόν καθόλου φίλους και μεγάλη εξάρτηση από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ανέφεραν επίσης ότι οι γονείς δε του ασκούσαν πειθαρχία, ενώ ήταν και ο μοναδικός κληρονόμος της οικογένειάς του αφού ήταν μοναχοπαίδι. Η συγκλονιστική υπόθεση έχει επίσης μια φροϋδική συστροφή αφού το αγόρι είπε κατά τη διάρκεια της έρευνας ότι «τώρα ήταν επικεφαλής της οικογένειας."
Ο έφηβος τώρα αντιμετωπίζει μέχρι και 10 χρόνια στη φυλακή για το έγκλημα


Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More