Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΣΙΣΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν πρόκειται να πετάξει ούτε και σήμερα για την Aιώνια Πόλη για λογαριασμό της Λάτσιο. Το ταξίδι για Ρώμη πήρε νέα αναβολή, μάλλον για αύριο.

Όλο και αργεί η αφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ στη Ρώμη, μια και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι τον περίμεναν από την περασμένη Πέμπτη στην πρωτεύουσά της. Το σημερινό φημολογούμενο ταξίδι του αρχηγού του Παναθηναϊκού για λογαριασμό της Λάτσιο ήταν για τις 12.30 με πτήση της Alitalia, αλλά και αυτή αναβλήθηκε (όχι όλη η πτήση, αλλά του Τζιμπρίλ Σισέ).

Ο Γάλλος φορ, πάντως, δεν αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο την παρουσία του στην Αιώνια Πόλη, μια και όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει για τη Ρώμη αύριο το πρωί.

Το είχαν γράψει οι Ιταλοί

Σημερινά δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ στέκονται στη μη άφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ στη Ρώμη, τονίζοντας πως το ενδεχόμενο νέας αναβολής υφίσταται.

Μυστήριο χαρακτηρίζουν ιταλικά ΜΜΕ τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο. Ακόμα μια ημέρα, τα ΜΜΕ της Ιταλίας ασχολούνται με την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου άσου στη Λάτσιο. Η ιστοσελίδα calcionews24.com αναφέρεται στην περίπτωση και στο σίριαλ της μεταγραφής του Σισέ στους Λατσιάλι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο παίκτης δεν έφτασε χθες στη Ρώμη όμως αναμενόταν.

Παράλληλα, αναφορά γίνεται στο γεγονός πως η Λάτσιο έχει δώσει ακόμη τις απαραίτητες εγγυήσεις για την πληρωμή, με τον Σισέ να προσπαθεί προσωπικά να επιλύσει το θέμα για να τελειώσει μια και καλή η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος σταρ πιθανότατα σήμερα θα βρίσκεται στη Ρώμη, όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, με το ενδεχόμενο νέας καθυστέρησης και αναβολής ακόμη ανοικτό.

http://www.gazzetta.gr/article/item/208360-den-petaei-o-sise

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More