Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μπραντζελίνα:Τι γεύση θα'χουν τα κουφέτα;

Με έξι παιδιά στα έξι χρόνια σχέσης και άπειρες φήμες να τους ακολουθούν σχετικά με το πότε και αν τελικά παντρευτούν, οι δύο πιο διάσημοι ανύπαντροι γονείς του Χόλιγουντ φαίνεται ότι αποφάσισαν να το κάνουν το μεγάλο βήμα...

Έξι χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και μάλλον τώρα ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους οι Μπραντζελίνα!
Έξι χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και μάλλον τώρα ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους οι Μπραντζελίνα!
Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχουν υπάρξει παντρεμένοι στο παρελθόν. Ο 47χρονος ηθοποιός χώρισε το 2005 ύστερα από 5 χρόνια γάμου από την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ενώ η 36χρονη σύντροφός του μετρά δύο γάμος, που κράτησαν από τρία χρόνια ο καθένας. Παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ (Johny Lee Miller) το 1996 και τον επίσης ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρντνον (Billy Bob Thornton) το 2000.
Οι δύο σούπερ σταρ έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν χρειάζονται τον γάμο για να δηλώσουν την αμοιβαία αφοσίωσή τους ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζουν ότι δεν αποκλείεται να το κάνουν τελικά “όταν θα ήταν νόμιμο για όλο τον κόσμο” -υποστηρίζοντας σαφώς το δικαίωμα των γκέι ζευγαριών στον γάμο.
Πρόσφατα δημοσιεύματα τους έφεραν ξανά κοντά στον Ησαΐα κυρίως επειδή “τους το ζητούν τα παιδιά”. Παλιότερα τους ήθελαν να παντρεύονται στην Ινδία, στις Σεϋχέλες ή στη Νέα Ορλεάνη.
Αυτή τη φορά, το περιοδικό “US Weekly” υποστηρίζει ότι ο Μπραντ και η Αντζελίνα θα παντρευτούν το καλοκαίρι στον πύργο τους στη Γαλλία και διασταυρώνει την είδηση -από τρεις διαφορετικές πηγές. Κοντός ψαλμός αλληλούια...
www.womenonly.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More