Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Βάφουμε την Αθήνα


Mε το σύνθημα «Βάφουμε την Αθήνα», βασισμένο στην ιδέα πως η L’Oréal βάφει τις γυναίκες ανά τον κόσμο και πως η Αθήνα είναι μια γυναίκα που θέλουμε να ομορφύνουμε, οι εργαζόμενοι της εταιρίας έγιναν φέτος το καλοκαίρι εθελοντές για μία μέρα.
 Πάνω από 200 εργαζόμενοι φρόντισαν για την αποκατάσταση των τοίχων των κτισμάτων στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, στην γειτονιά που αγναντεύει από ψηλά η Ακρόπολη, τους Αέρηδες της Πλάκας.
 Με την οργανωτική επιμέλεια της “Plant-a-Tree” και την ευγενική συνεργασία της Berling, με πινέλα και μπογιές στα χέρια, με κέφι, ενθουσιασμό και όρεξη, oι εθελοντές της L’Oréal κάλυψαν τα κακότεχνα γκράφιτι αφήνοντας τους τοίχους καθαρούς και νοικοκυρεμένους.
 Αυτή η γιορτή εθελοντισμού απέδειξε έμπρακτα ότι η L’Oréal είναι μια εταιρία κοινωνικά ευαίσθητη που έχει στόχους βιώσιμης ανάπτυξης κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς.
 Συμβάλλοντας στην βελτίωση της κοινωνίας και με αγάπη για την πόλη της Αθήνας, η L’Oréal επιβεβαίωσε έμπρακτα πως έχει  αξίες που την κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί πρότυπο  για πρόοδο και ομορφότερη ζωή.

πηγή: www.myself.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More