Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σοκ στην Καβάλα: μωρό θύμα αρπαγής από τον θείο και τον παππού του

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Καβάλας τις εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής ενός 18μηνου βρέφους: όπως έγινε γνωστό, δράστες είναι ο πατέρας και ο αδερφός της μητέρας, η οποία είναι ανήλικη!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, όλα έγιναν της πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ο 30χρονος αδερφός της 17χρονης μητέρας (θείος δηλαδή του βρέφους) πήγε στο σπίτι της και, με την απειλή ψεύτικου όπλου, άρπαξε το κοριτσάκι. Στη συνέχεια, μετέφερε το μωρό στο σπίτι όπου μένει με τον πατέρα του (δηλαδή τον παππού), χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος συνεργός τους.

Μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει, η ανήλικη μητέρα άρχισε να εκλιπαρεί τους συγγενείς της να της δώσουν πίσω το παιδί, ωστόσο, εκείνοι ήταν ανένδοτοι. Έτσι, την Πέμπτη, κατέφυγε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να συλληφθούν και το ψεύτικο υποπολυβόλο να κατασχεθεί.

Το 18 μηνών κοριτσάκι εξετάστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας και παραδόθηκε στην μητέρα του, ενώ ο θείος και ο παππούς του θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη...

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More