Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΜΑΡΙΝΕΛΑ: "ΕΙΝΑΙ ξεκωλα! Γδυνονται για να κρυψουν την αφωνια τους"

1555340
Εναντίον όσων κοριτσιών ντύνονται αποκαλυπτικά για να τραγουδήσουν και όχι μόνο ξεσπάθωσε η Μαρινέλλα, κάνοντας λόγο για «ξέκωλες και «κακομοίρες»! Παράλληλα, ζήτησε να μην την αποκαλούν ντίβα, επισημαίνοντας πως υπηρετεί το τραγούδι με αγάπη.
"Το "απόλυτη ντίβα", "θεά", "σταρ" κ.λπ. αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε; Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους! Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και αυλή; Και θέλεις και bodyguards, τρομάρα σου; Από ποιον κινδυνεύεις; Μόνο από την ηλιθιότητα σου! Τις βλέπω σε φωτογραφίες ή σε εκπομπές να προχωρούν με bodyguards και μου έρχεται να ξεράσω", αναφέρει η Μαρινέλλα.
Μιλώντας για την επικείμενη συνεργασία της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον χειμώνα στον «Βοτανικό», η «μεγάλη κυρία» του τραγουδιού μας ρίχνει τα «βέλη» της ακόμα μία φορά: "γλυκό πλάσμα, υπέροχο και φωνάρα μεγάλη... Ναι, την ξεχώριζα πάντα και χαίρομαι που θα δουλέψουμε μαζί τον χειμώνα... Και ντύνεται ωραία... όχι σαν τις άλλες τις ξέκωλες που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι!"


panoramapress

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More