Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΤΡΙΧΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Παλιότερα τους συνέδεαν με τους λυκάνθρωπους...
Ονομάζεται σύνδρομο Ambras και πρόκειται ουσιαστικά για το φαινόμενο της υπερτρίχωσις που οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Από την εποχή του Μεσαίωνα, έχουν καταγραφεί μόνο 50 τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων, ενώ οι παλιοί όταν τους έβλεπαν τους συνέδεαν με τους λυκάνθρωπους.
Παρακάτω θα δείτε 10 ανθρώπους που είχαν το σύνδρομο της υπερτρίχωσις από όλο τον κόσμο..


01 - Yu Zhenhuan
Ο Yu γεννήθηκε στην πόλη Anshan στην κινεζική επαρχία του Anshan το 1979 και άρχισαν να αυξάνονται τα μαλλιά του στην ηλικία των δύο και που τελικά κάλυψε περίπου το 96% του σώματός του.
Επίσης έχει πρόβλημα ακοής που οφείλεται στην συσσώρευση των μαλλιών στα αυτιά του.
02 - Jesús Aceves
Ο Jesús "Chuy" Aceves γεννήθηκε στο Loreto, Zacatecas, του Μεξικό, και είναι το δεύτερο άτομο στην οικογένειά του, που γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση γνωστή ως υπερτρίχωση. το πρόσωπο του Chuy είναι καλυμμένο με τρίχωμα, κάνοντας τον να μοιάζει με τον θρυλικό λυκάνθρωπος ή, όπως μερικοί τον αποκαλούν, ένας άνθρωπος πίθηκος. Ο Chuy είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες, μια εκ των οποίων έχει την ίδια κατάσταση.
03 - Ramos Gomez brothers

Η ζωή για τους αδελφούς Victor "Larry" και Gabriel "Danny" Ramos Gomez, σίγουρα μόνο βαρετή δεν είναι. Είναι ακροβάτες και αρκετές φορές παίζουν στην τηλεόραση στην σειρά The X-Files.








04 - Stephan Bibrowski


Ο Stephan Bibrowski (1891-1932), περισσότερο γνωστός ως Lionel το λιοντάρι, ήταν ένας διάσημος ερμηνευτής sideshow. Ολόκληρο το σώμα του ήταν καλυμμένο με μαλλιά και έδινε την εντύπωση λιονταριού.
Ο Bibrowski γεννήθηκε το 1891 στην Βαρσοβία της Πολωνίας και είχε καλυμμένο το σώμα του με τρίχες 1 ίντσας.


05 - Pruthviraj Patil


Ο Pruthviraj Patil γεννήθηκε σε μια εύπορη αγροτική οικογένεια στην ινδική επαρχία του Sangali η οποία είναι κοντά στο Μουμπάι, με το «σύνδρομο Werewolf" και έχει καλυμμένο όλο το σώμα και το πρόσωπο του από παχιά τρίχα.
Παρόλο που η οικογένεια δοκίμασε διάφορες θεραπείες τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα


06 - Annie Jones


Η Annie Jones (1860 – 1902) ήταν μια γενειοφόρος γυναίκα που έκανε περιοδίες με τον P. T. Barnum ως ατραξιόν σε τσιρκο. Δεν είναι επιβαιβεωμένο αν ήταν γενετικά έτσι ή από πάθηση.
Το 1902 η Jones πέθανε από φυματίωση


07 - Supatra Sasuphan


Η Supatra Sasuphan, ένα 13χρονο  κορίτσι από την Ταϊλάνδη, πάσχει από το σύνδρομο λυκάνθρωπος.
Παρόλο που στο σχολείο την αποκαλούσαν κορίτσι λύκος όταν κέρδισε το ρεκόρ γκίνες έγινε πολύ δημοφιλής.
Η supatra είναι μέσα στα 50 άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο Ambras και που προκαλείται από ένα ελαττωματικό χρωμοσώμα.



08 - Julia Pastrana


Η Julia Pastrana (1834–25 March 1860)γεννήθηκε στο Μεξικό και διέδωσε την υπερτρίχωση στην Ευρώπη του 19ου αιώνα.
Ο Κάρολος Δαρβίνος την περιέγραψε ως έναν ισπανό χορευτή που έκρυβε μια θαυμάσια γυναίκα με παχιά γενιάδα και τριχωτό κεφάλι.
Τα αυτιά της και η μύτη της ήταν ασυνήθιστα μεγάλα και τα δόντια της ήταν παράτυπα.



09 - Percilla Bejano


Η Percilla γεννήθηκε στις 26 του Απρίλη, του 1911 στην πόλη της Bayamon, στα νότια του Πουέρτο Ρίκο πρωτεύουσα του Σαν Χουάν.
Ακόμη και ως παιδί η Percilla επέστησε την προσοχή τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στην ιατρική κοινότητα. Σαν μωρό, η Percilla και οι γονείς της ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για να εξεταστεί από μια ομάδα γιατρών. Παρέμεινε στη Νέα Υόρκη για επτά μήνες πριν επιστρέψει στο Πουέρτο Ρίκο. Η Percilla απεβίωσε το 2001 στην ηλικία των 89 ετών.


10 - Fedor Jeftichew


Γεννημένος το 1868 στην Αγία Πετρούπολη, της Ρωσίας ο Fedor είχε πολύ καλές αθλητικές επιδόσεις και έκανε πολλά πράγματα για τον εαυτό του για να γίνει παγκόσμια γνωστός.
Εργάστηκε για τον PT Barnum από την ηλικία των 16 ετών.
Μιλούσε ρώσικα, γερμανικά και αγγλικά.


http://himaira.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More