Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Η SAMSUNG ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ Η/Υ

Η Samsung Electronics ενίσχυσε την ηγετική της θέση στον τομέα των οθονών Η/Υ, σημειώνοντας πωλήσεις ύψους 6,21εκατομμυρίων σε τεμάχια κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, γεγονός που την τοποθετεί στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατάταξη μεταξύ των εταιρειών του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση της DisplaySearch, η Samsung βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς οθονών υπολογιστή για 19 συνεχόμενα τρίμηνα από το τρίτο τρίμηνο του 2006.

Προσφέροντας καινοτόμα μοντέλα, σχεδιασμένα με τεχνολογίες αιχμής, όπως 3D monitors, η Samsung τοποθετείται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το 3D monitor με την active 3D τεχνολογία της Samsung εντυπωσίασε το καταναλωτικό κοινό της Κορέας με το ευκρινές 3D εφέ και τον απρόσμενο, αλλά συνάμα ιδιαίτερα ευδιάκριτο σχεδιασμό του. Ομοίως, οι πωλήσεις των μοντέλων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένες αγορές σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Επιπλέον, η εταιρεία ηγείται στις αγορές των LED και των οθονών Η/Υ μεγαλύτερου μεγέθους. H Samsung κατέλαβε την πρώτη θέση στην αγορά των οθονών LED με μερίδιο αγοράς 18,1%, διευρύνοντας τη διαφορά κατά 4.2 ποσοστιαίες μονάδες με την εταιρεία που κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Η κατηγορία των LED οθονών Η/Υ αριθμούν το 34% του συνόλου των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Επίσης, στον τομέα των οθονών ευρύτερου μεγέθους, η Samsung διατήρησε την ηγετική της θέση, σημειώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις (21,5 ιντσών και άνω) σε τεμάχια κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, με μερίδιο αγοράς ύψους 20,4%.

Πηγή : Newsbeast

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More