Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ (Photos)


Αυτός ο μικρός επίγειος παράδεισος είναι το Necker Island του διάσημου δισεκατομμυριούχου Sir Richard Branson. Η μονοήμερη διαμονή σε αυτό το ειδυλλιακό μέρος κοστίζει $53,000 και μπορείς να πάρεις μαζί σου 28 αγαπημένα σου πρόσωπα. Το νησί διαθέτει 60 άτομα προσωπικό, βρίσκεται στα νησιά British Virgin και τα 74 στρέμματα του περιβάλλονται από όμορφες αμμώδεις παραλίες, κοραλλιογενείς υφάλους και πανέμορφα καταγάλανα νερά!


Απέχει μόλις 30 λεπτά με το πλοίο από το υπέροχο νησί Tortola, στο οποίο πλούσιοι Αμερικάνοι πηγαίνουν προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο και να περάσουν όμορφα. Το «Great house» είναι υπέροχο και βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, ενώ διαθέτει μια υπέροχη Junior σουίτα με βεράντα και 6 επιπλέον εντυπωσιακά δωμάτια.
Η Master σουίτα έχει το δικό της Jacuzzi και ιδιωτική ταράτσα. Εκεί μαζεύονται οι άνθρωποι για να απολαύσουν τα ποτά τους πριν από το γεύμα και για να δουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Υπάρχουν επίσης άλλα 6 Bali houses στο νησί, καθένα από τα οποία είναι μοναδικό. Έχουν χτιστεί στην άκρη ενός βράχου, έτσι ώστε να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να απολαύσουν μια βουτιά στην πισίνα, τις θαλάσσιες αύρες και την εκπληκτική θέα. Το φαγητό και τα ποτά που προσφέρονται με την διαμονή, περιλαμβάνονται στην τιμή και αποτελούνται από σαμπάνιες και ακριβά κρασιά μαζί με τα γεύματα που ετοιμάζει ο σεφ του νησιού.
Το Necker Island διαθέτει επίσης γυμναστήριο, γήπεδο του τέννις και πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες. Τέλος, υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα ξενάγησης στον βυθό με ένα υποβρύχιο τριων ατόμων!




































 
otherside

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More