Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Όμορφη on the road…

Σήμερα κάποιες από εσάς θα αφήσουν πίσω τους την πόλη… Για όσες παραμείνουν, τα παρακάτω tips είναι χρήσιμα και για επόμενες εξορμήσεις.


Στο δρόμο φροντίστε να έχετε μαζί σας:




•Αντηλιακά προσώπου SPF 30. Είναι αρχή του καλοκαιριού και το έγκαυμα είναι πιο πιθανό ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο ή στο ταξίδι με το πλοίο…

•Αδιάβροχη μάσκαρα, ένα κοσίλερ για να καλύψετε ατέλειες και σπυράκια κι ένα λιπγκλος.

•Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια μιας χρήσεως.

•Νερό σε σπρέι και την ενυδατική κρέμα προσώπου που μπορεί να χρησιμεύσει και σαν κρέμα χεριών.

Μια γενική συμβουλή που έχω να δώσω έχει να κάνει με την αντηλιακή προστασία. Επειδή αυτή είναι η πρώτη μεγάλη εξόρμηση του καλοκαιριού και η πρώτη φορά που θα βρεθείτε σε παραλία είναι πολύ σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με τον ήλιο. Κάντε σωστή αρχή χρησιμοποιώντας αντηλιακά με Spf 30 και μην το παρακάνετε με την ηλιοθεραπεία. Προτιμήστε την δροσιά της ομπρέλας και καταναλώστε πολύ νερό. Σε περίπτωση που το απόγευμα παρατηρήσετε κοκκινίλες και ερεθισμούς από τον ήλιο απλώστε ένα after sun που να περιέχει aloe vera. Αλλιώς ψάξτε στα ψυγεία για λίγο δροσερό γιαουρτάκι που έχει αναπλαστικές ιδιότητες. Τέλος, μπορείτε να φτιάξετε λίγο φυσικό πράσινο τσάι και να το βάλετε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει. Θα βοηθήσει πολύ την επιδερμίδα να ηρεμήσει.


http://www.jenny.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More