Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Mαϊμου γυαλια: Κινδυνος θανατοσ για τα ματια σασ! - Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

Πόσο επικίνδυνα για την όραση σας είναι τα μαϊμού γυαλιά; Οπτικοί σας αποκαλύπτουν  πως να ξεχωρίζετε τα μαϊμού από τα γνήσια.

Το καλοκαίρακι μας χτυπάει την πόρτα και εκτός από το μαγιό μας και το αντηλιακό μας, το απόλυτο αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου.

Γυαλιά ηλίου: το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ
Γυαλιά ηλίου: το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ

Προσοχή όμως στα μαϊμού γαυαλιά με τα οποία έχει γεμίσει η αγορά. Μπορεί να σας δελεάζει η φθηνή τους τιμή, εγκυμονούν όμως μεγάλους κινδύνους για την όραση μας.

Επικίνδυνα τα μαϊμού γυαλιά
Επικίνδυνα τα μαϊμού γυαλιά



Όπως εξηγεί στο Νewsit ο οπτικός Γιάννης Νικολαράκος "τα μαϊμού γυαλιά ειναι εγκληματικά σε βάρος της όρασης μας καθώς μας προκαλούν ζαλάδες και σε πολλές περιπτώσεις αυξάνουν τη μυωπία. Ένα πρώτο τσεκ για την αυθεντικότητα των γυαλιών μας είναι να σηκώσουμε τον φακό στο φως και να δούμε εάν τρεμοπαίζουν τα είδωλα. Βέβαια για απόλυτη ασφάλεια θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον οπτικό μας. Επίσης θα πρέπει να μην αγοράζουμε γυαλιά από περίπτερα και πλανόδιους πωλητές".





Ακόμη και όταν οι βραχίονες των γυαλιών ηλίου αναγράφουν κωδικό αριθμό και φίρμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως αυτά είναι αυθεντικά.

Προσοχή ακόμη και όταν στον βραχίονα αναγράφεται φίρμα και κωδικός
Προσοχή ακόμη και όταν στον βραχίονα αναγράφεται φίρμα και κωδικός

Μια επίσκεψη λοιπόν στον οπτικό μας είναι απαραίτητη για...τα μάτια μας μόνο!



newsit!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More