Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Συστατικά

800gr - 1Kg Ψαρονέφρι

1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 κρέμα γάλακτος

λίγο λευκό κρασί


Οδηγίες

1.Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια και το τσιγαρίζουμε μαζί με το κρεμμύδι και μετά ρίχνουμε και τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κρασί.
2.Στη συνέχεια ρίχουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Μόλις πάρει βράση το βάζουμε σε ένα ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σέρβίρεται με σουφλέ πατάτας ή αρωματικό ρύζι και πράσινη σαλάτα.








WWW.sintagespareas.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More