Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Λιαγκασ - Σκορδα:Τα σεναρια για το τηλεοπτικο τουσ μελλον


Τρεις μέρες απομένουν μέχρι το «Πρωινό Mou» να ρίξει αυλαία μετά την πρώτη του, ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, και τα σενάρια που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και αφορούν το δίδυμο της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega είναι αρκετά.
Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν κάνει ήδη δύο συναντήσεις με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Πέτρο Μπούτο, όμως δεν έχουν ακόμα υπογράψει για την επόμενη σεζόν, και οι πιθανές εκδοχές για το μέλλον τους είναι οι εξής:
1. Οι δύο παρουσιαστές συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν να παρουσιάζουν μαζί το «Πρωινό Mou».
2. Η Φαίη Σκορδά παρουσιάζει μόνη της το πρωινό του Mega (έχοντας βέβαια στο πλευρό της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο) και ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού ή ενός νέου εβδομαδιαίου project.
3. Η πρωινή ζώνη του σταθμού καλύπτεται από ένα φθηνό - ενημερωτικό κυρίως- πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις συνθήκες της αγοράς, με τον Γιώργο Λιάγκα να μετακινείται στην απογευματινή ή βραδινή ζώνη και τη Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Master Chef 2».
Από την άλλη πλευρά, το ρεπορτάζ του «Super Star» αναφέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υπέγραψαν τελικά την Παρασκευή, και η ομάδα του πρωινού του Mega θα συνεχίσει και του χρόνου να λέει «καλημέρα» στις 10.00, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη σύνθεσή της.
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupi, το δίδυμο δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του -κάτι που θεωρείται θέμα ημερών- ενώ η πιθανότερη εκδοχή είναι οι δυο τους να συνεχίσουν να παρουσιάζουν και του χρόνου το «Πρωινό Mou», με μειωμένες, ωστόσο, αποδοχές



www.yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More