Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ - ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! Ο λόγος είναι προφανής: 'έρωτας είναι η αιτία', που λέει και το τραγούδι. "Νιώθω συναισθήματα που είχα καιρό να νιώσω. Νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και γεμάτη μέσα μου. Αυτό το ονομάζω έρωτα. Άρα ναι είμαι ερωτευμένη", εξομολογήθηκε η ίδια.

Μέχρι σήμερα η Δούκισσα και ο Χρήστος Χολίδης δεν έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί, παρόλο που οι επισκέψεις της παρουσιάστριας στο σπίτι του λαϊκού  τραγουδιστή είναι ολοένα και πιο συχνές. "Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βγω και να βροντοφωνάξω ότι είμαι ερωτευμένη και να πω ότι ο αγαπημένος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Προτιμώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα ακόμα και αν αυτό συχνά με εγκλωβίζει. Ποτέ δεν είπα ψέμματα όταν με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν πρόκειται να διατυμπανίσω την σχέση μου", εξηγεί η Δούκισσα και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως κανείς δεν ξυπνάει αλλά ούτε και κοιμάται με τον καημό να δει εκείνη και το Χρήστο σε μία φωτογραφία και πως, μερικά πράγματα υπονοούνται όταν είναι άβολο να εκφραστούν!

"Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Τώρα που το ξαναζώ, γιατί είχα καιρό να νιώσω ερωτευμένη, βλέπω ότι η διάθεσή μου αλλάζει, έχω πολύ όρεξη και κέφι και βλέπω τα πάντα πιο αισιόδοξα", αναφέρει, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, αλλά αν το νιώσει, θα το κάνει απρογραμμάτιστα: "Μπορεί δηλαδή να πάρω τον καλό μου και να πάμε σ'ένα ερημονήσι να παντρευτούμε!", λέει χιουμοριστικά.

nooz.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More