Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΛΑΤΣΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ


Συμπαρουσιαστής με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο DWTS ΙΙΙ;

Γιάννης Λάτσιος new
Το ενδεχόμενο να είναι ο συμπαρουσιαστής της Ζέτας Μακρυπούλια ο Γιάννης Λάτσιος την επόμενη σεζόν στο «Dancing With The Stars», αποκάλυψε το πρωί Πέμπτης η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της.

Η 32χρονη οικοδέσποινα της «Πρωινής Μελέτης» περιέγραψε ένα στιγμιότυπο από το καλοκαιρινό πάρτι του DWTS το βράδυ της Τρίτης, όπου ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ως παρουσιαστής της βραδιάς, κάλεσε στη σκηνή όλους τους συμμετέχοντες του σόου. Μάλιστα, σε έναν διάλογο που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η τελευταία του εκμυστηρεύτηκε πως είναι πολύ καλός ως παρουσιαστής και πως θα ήταν ωραίο να παρουσίαζαν του χρόνου μαζί τον τρίτο κύκλο του DWTS. «Χαίρομαι, λοιπόν, Ζέτα που του χρόνου θα είμαστε συμπαρουσιαστές στο DWTS» είπε εκείνος.

Αμέσως μετά, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως σε συζήτηση που είχε με την ίδια τη Ζέτα Μακρυπούλια, η τελευταία της είπε πως δεν ξέρει ακόμα αν θα έπρεπε να παρουσιάσει για τρίτη χρονιά το σόου χορού: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη. Δεν έχει καλύτερη, είναι η ιδανική παρουσιάστρια. Δεν είναι αρνητική, απλά όπως όλοι νομίζω που καλούνται να κάνουν κάτι για τρίτη φορά, έχουν μέσα τους το σκουληκάκι της αμφιβολίας. Αν θα επαναληφθούν και αν θα έχουν να δώσουν κάτι άλλο»εξήγησε η Ελεονώρα Μελέτη.


www.yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More