Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Χρωμα στα νυχια! Βαψτε τα νυχια σασ “καλοκαιρι”.

Η άμμος και το αντηλιακό είναι οι εχθροί του μανικιούρ σας. Οπότε αφήστε τα πολλά-πολλά και μην ξοδεύεστε στα nail bar. Μερικές χρήσιμες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε μια χαρά και μόνες σας.


Sos kit νυχιών για το νεσεσέρ σας:
•Φροντίστε να επενδύστε σε ένα καλής ποιότητας βερνίκι. Δοκιμάστε το χρώμα στην άκρη του νυχιού σας. Μεταξύ μας, ποτέ το χρώμα που βλέπετε στη συσκευασία δεν ανταποκρίνεται την πραγματικότητα.

•Μην παραλείπετε τη βάση και το top coat.

•Για να στρώσει το βερνίκι χρειάζεται δύο στρώσεις. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Βεβαιωθείτε ότι πριν απλώσετε τη δεύτερη έχει ήδη στεγνώσει η πρώτη.

•Πάρτε μαζί σας στις διακοπές το top coat και ανανεώστε το για να εξασφαλίσετε λαμπερό χρώμα και να διαρκέσει το βερνίκι σας.
Ακόμα:
Πείτε “όχι” στα μακριά νύχια! Πρέπει να είναι σχετικά κοντά και να έχουν ένα σχήμα ανάμεσα στο οβάλ και το τετράγωνο (τα τετράγωνα νύχια είναι λίγο ξεπερασμένα).
Καλό το γαλλικό μανικιούρ αλλά μην σας γίνει και έμμονη ιδέα…
Για να στρώσει καλύτερα το βερνίκι δεν αρκεί μόνο το κουνήσετε. Στριφογυρίστε το στις παλάμες σας ώστε να ζεσταθεί το περιεχόμενο και να απλωθεί καλύτερα.

Μην γκρινιάζετε άλλο για τα μικρά “παιδικά” νύχια σας. Δοκιμάστε το εξής κόλπο: καθώς τα βάφετε αφήστε ένα μικρό κενό στις πλευρές ώστε να φαίνονται πιο μακριά και όμορφα.


http://www.jenny.gr/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More