Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΟΥΠΕΣ

Θέλετε από καιρό να αλλάξετε την κούπα του καφέ σας αλλά δεν ξέρετε με τι; Παρακάτω μπορείτε να δείτε 2πρωτότυπες κούπες που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους φίλους σας…


1)ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΑΠΑ
Πας να φτιάξεις τον πρωινό σου καφέ στην αγαπημένη σου κούπα και η κούπα έχει εξαφανιστεί. Την επόμενη εβδομάδα η κούπα σου βρίσκεται εγκαταλελειμμένη στη κουζίνα άπλυτη και βρώμικη με λεκέδες από πράσινο τσάι ολόγυρά της… και εσύ δεν πίνεις πράσινο τσάι! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πριν να το καταλάβεις, η κούπα σου έχει περάσει από όλα τα χέρια του γραφείου σου, έχει ταλαιπωρηθεί από πολλαπλούς λεκέδες και σημάδια κραγιόν που δεν είναι κατάλληλα για μια αξιοπρεπή κούπα… Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Πώς μπορείς να λύσεις αυτό το πρόβλημα; Να κολλήσεις την κούπα στο χέρι σου με σελοτέιπ ή να την κολλήσεις με κόλα στα γραφείο; Να σταματήσεις τη δουλειά και να ξεκινήσεις διαμαρτυρία για την κακοποίηση της κούπας και τους κλέφτες της!!!




Όλες αυτές είναι υπέροχες ιδέες αλλά μάλλον δεν έχεις επαρκή χρόνο για τέτοιες διαδηλώσεις.

Η λύση είναι στα χέρια σου… με την «κούπα με τάπα»… Μία κούπα που έχει μία τρύπα στο κάτω μέρος της που την καθιστά άχρηστη εάν δεν υπάρχει η τάπα της. Κάτι τέτοιο αποθαρρύνει τους επιδέξιους κλέφτες…Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κρατάς σε ασφαλές σημείο την τάπα (σε χρηματοκιβώτιο ίσως;) και θα ανακαλύψεις ότι κανείς δεν θα ενδιαφέρεται να ‘πάρει’ την κούπα σου πια!



Η κούπα κοστίζει 14.45€ και μπορείς να την αγοράσεις από εδώ
 
2) Κούπα πειρασμός

 
 
Μια όμορφη και πικάντικη πινελιά στη καθημερινότητα σας, είναι οι κούπες με κορίτσια που αποκαλύπτουν την ζωγραφιστή ομορφιά του γυναικείου σώματος, μπροστά στα μάτια σας σε πραγματικό χρόνο!

Απλά γεμίστε τη κούπα με το ζεστό ρόφημα της αρεσκείας σας και δείτε τα ρούχα της, να εξαφανίζονται αργά και..βασανιστικά ως “δια μαγείας”! Ωραία και αστεία προσθήκη στο σύνολο, τα πλούσια άφρο-μαλλιά των κοριτσιών για καπάκι.
Αν θέλετε να δείτε και σεις την κοπέλα γυμνή, ενώ απολαμβάνετε το ρόφημά σας, μπορείτε να αγοράσετε την κούπα από εδώ με μόνο 8,90€.

ευχαριστούμε πολύ το endiaferonta.com

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More