Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πωλουσε εμφιαλωμενο βρυσησ στην Κρητη

Εμφιαλωμένο νερό... μαϊμού φαίνεται ότι διοχέτευε στην αγορά της Κρήτης ένας προμηθευτής που εμφανιζόταν να εκπροσωπεί γνωστές εταιρείες του κλάδου, με τις υγειονομικές αρχές του νησιού να βρίσκονται κοντά στην αποκάλυψη της απάτης.


Οι αρμόδιες αρχές, γνωρίζοντας ότι κάτι περίεργο συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο με το συγκεκριμένο θέμα, άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του ανθρώπου που φέρεται να είχε στήσει την κομπίνα, διαθέτοντας στην αγορά φιάλες εμφιαλωμένου νερού τις οποίες γέμιζε από τη... βρύση!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φρόντιζε να τοποθετεί πάνω τους ετικέτες από γνωστές εταιρείες εμφιάλωσης, εξαπατώντας τους καταναλωτές. Οι ελεγκτές δημόσιας υγείας κατέληξαν σε μια βιοτεχνία στο Ηράκλειο, απ' όπου ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για λεπτομερείς εργαστηριακές αναλύσεις προκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως πρόκειται για νοθεία και να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.
«Είχαμε μια καταγγελία για νοθεία γνωστού εμφιαλωμένου νερού. Ερευνήσαμε μια συγκεκριμένη βιοτεχνία, πήραμε δείγματα του εμφιαλωμένου νερού που βρήκαμε εκεί και δεσμεύσαμε όλες τις ποσότητες που βρήκαμε στον χώρο. Μόλις έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα των ελέγχων και αν προκύπτει νοθεία θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω διαδικασίες», δήλωσε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Καμπάνης.

http://heraklion1.blogspot.com/2011/06/blog-post_981.html

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More