Ατομα: 6
Χρόνος προετοιμασίας: 15'
Υλικά
για το ντρέσινγκ
Οδηγίες συνταγής
Αφαιρέστε όλα τα σκληρά φύλλα από το ραντίτσιο και κρατήστε τα τρυφερά της καρδιάς. Κόψτε τα σε κομμάτια. Καθαρίστε, κόψτε και πετάξτε τα κοτσάνια από τα φύλλα του σπανακιού και της ρόκας. Πλύντε τα καλά και μ’ ένα ψαλίδι κόψτε τα σε κομμάτια. Αφού τα χορέψετε λίγο μέσα σε τρυπητό, να στραγγίσουν καλά, στρώστε τα σε βαθουλή πιατέλα, μαζί με τα φύλλα του ραντίτσιο. Τοποθετήστε επάνω τα κομματάκια της φορμαέλας και πασπαλίστε τη σαλάτα με το σουσάμι και τα καρύδια. Χτυπήστε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σ’ ένα βαζάκι με καλό κλείσιμο και περιχύστε τη σαλάτα, λίγο πριν τη σερβίρετε.
amore-amore
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου