Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ

Θέλετε να αυξήσετε το στήθος σας και φοβάστε την πλαστική επέμβαση; Ένας νέος τρόπος, απλός και καθόλου επώδυνος έχει γίνει πραγματικότητα. Έτσι μπορείτε να βάλετε τέλος στο μικρό στήθος και να …αυξήσετε τις μετοχές σας.
Ο λόγος για την νέα μέθοδο αύξησης στήθους η οποία ονομάζεται Macrolane. Σύμφωνα με την νέα μέθοδο μπορείτε να αυξήσετε κατά ένα νούμερο το στήθος σας χωρίς να κάνετε καμία επέμβαση και επομένως να μην έχετε κανένα μα κανένα πρόβλημα αργότερα, αφού το νέο σώμα (filler με υαλουρονικό οξύ) που εισάγεται με τη μέθοδο την ένεσης γίνεται ένα με το κανονικό σας σώμα, το οποίο το απορροφά. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, αλλά για καλό και για κακό είναι πάντα παρών και ένας αναισθησιολόγος.
Η μέθοδος των fillers χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια και για την ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου, αφαιρώντας τις ρυτίδες. Ο τρόπος εφαρμογής είναι παρόμοιος και οι μόνες διαφορές είναι πως στις επεμβάσεις του προσώπου οι ενέσεις που χρησιμοποιούνται είναι πολύ λεπτότερες από αυτές που χρησιμοποιούνται για την αύξηση του στήθους, έτσι ώστε να μην αφήνουν κανένα σημάδι και το υαλουρονικό οξύ είναι πιο αραιό.
Το filler στο στήθος είναι βιοσυνθετικό και παρασκευάζεται από μια σουηδική εταιρεία, η οποία είναι και η μόνη που έχει πάρει έγκριση από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Η έπεμβαση αύξησης στήθους με αυτή την μέθοδο κοστίζει 2.000- 3.000 ευρώ και μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί μόνο 1.110 επεμβάσεις που έχει κάνει ένας Ιάπωνας Ιατρός.


otherside

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More